Sætte i søen

Madtanken har været en ide der har rumsteret rundt i mit hoved i nogle år, men har aldrig helt kunne finde sin plads. Derfor har jeg brugt siden til andre projekter da navnet dækker over så meget i sig selv. Men nu tror jeg at det er ved at være på plads sådan lidt mere konkret. Det at være kok ligger så dybt i mig at det er mit kreative udgangs punkt for siden her. Det hele kommer ikke til at handle om mad, for det har det gjordt for mig i så mange år at der skal være plads til andre ting. Nu kunne jeg komme med en lang fortælling om det at være gift, have børn, bo i københavn, passe sit job og prøve at nå det hele i hverdagen. Det gemmer vi lige til en anden gang, for det bliver sådan et langt indlæg. At fylde 37 som jeg gjorde sidste måned var ikke så svært som man skulle tro, men det fik mig til at tænke at nu er jeg ved at være rigtig voksen, så nu skal der til at ske noget nyt.

Nu skal Madtanken sættes rigtigt i vandet.

IMG_0279_4320

Reklamer

2 thoughts on “Sætte i søen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s