Så simpelt

Jeg har sammen med familien passet høns hos Østergro hele vinteren. Østergro er en af verden største taghaver, og tro mig det er helt vildt. De producerer nok til at kunne levere grønt til omkring 50 medlemmer. Jeg venter stadigvæk på at blive medlem for hvem vil ikke have honning og grøntsager fra et tag på Østerbro. Mens vi venter har vi passet 12 høns.

At bruge en Lørdag formiddag på det tag er fantastiskt. Når man kommer til toppen af vindeltrappen er det som at træde ind i en anden verden midt i byen. Der er stille og roligt og man kan næsten høre græsset gro. 

Østergro

Nå tilbage til de der høns. Jeg har det faktisk lidt svært med fugle. Jeg ved ikke helt hvad det er, men de virker bare som om de kan hakke dig i stykker, hvis det var det de ville. Det er lidt mærkeligt, det ved jeg, men hvad kan jeg sige, de har skumle bagtanker. Der er dog en ting man må respektere og det er æg. Æg er det mest universelle produkt der findes, tænk lidt over hvor mange ting man kan bruge et æg til, det er ret vildt….. 

Jeg holder virkelig af at lave noget så simpelt som spejlæg. Der er noget terapeutisk ved at hente æg med hjem og komme dem på panden, åbne køleskabet og finde skinke og Cheddar ost frem, riste en god skrive rugbrød og derefter nyde noget der bare smager af så meget mere end bare æg.

 

Spejlæg

Noget så simpelt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s