Morgenmad

Bygflager, soyaflager, peanutbutter, hindbær
Bygflager, soyaflager, peanutbutter, hindbær

Jeg er alene hjemme i denne weekend og jo det er meget rat vil jeg da godt indrømme. Men det sjovt hvor hurtigt man savner den lille familie,så heldigvis kommer de hjem i morgen, så den står på pizza i morgen aften tror jeg.

Men nu tilbage til det med morgenmad. Jeg kan virkelig godt lide morgenmad, men har sjældent tid til at lave så mange forskellige ting. Dette betyder at jeg de fleste morgener spiser havregryn med rosiner, mandler og æble. Så i dag tænkte jeg at jeg skulle lave Byggrød med soyaflager og peanutbutter. Det er en grød jeg er virkelig blevet glad for. Det er ikke min egen opfindelse, men det var en kollega fra Biomio der har skrevet om den. Byggrød med soyaflager og peanutbutter, det lyder næsten lidt hippie agtigt det vil jeg godt indrømme, men det fungerer virkeligt. Nu det ikke fordi jeg har målt det hele op, men det skal laves som man lave alle mulige andre slags grød. Omkring to håndfulde byggryn og en håndfuld soyaflager koges med vand og lidt salt. Når det er som du syntes din grød skal være rører du et par ske fulde peanutbutter i. Jeg må sige at jeg er fan, det var virkeligt lækkert det havde næsten en umami smag over sig.

I august sidste år bestemte jeg mig for at leve sundere og træne meget mere, og der går godt med det. Men der er en del arbejde i at finde gode sunde ting og opskrifter at spise. Nu det altså ikke fordi vi har levet af junk food herhjemme, jeg er ret sikker på at vi altid har spist meget sundt, men jeg følte bare at der var mere jeg kunne gøre. Mine drenge bliver større og hvis man er i dårlig form og vejer for meget er det pludseligt svært at følge med. Så en beslutning blev taget og et mål sat. Jeg er halvvejs i mål,  så det cool og byggrød med sojaflager og peanutbutter er helt sikkert på listen over sund morgenmad.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s