Sommer?

Rosinboller og te

Ja nu er jeg normalt et menneske der nyder at være ude i det dejlige sommer vejr…… men hvor er det? Ja ja det var da ok idag men alligevel ikke sådan rigtigt….

Der er en nagende frygt dybt inde i mit sind der siger mig at det ikke bliver rigtig sommer i år. Jeg ved godt at det sikkert er noget pjat, men hvad nu hvis det passer…..? Vi har altså lejet sommerhus i sverige og så har det den ondelynme bare at være varmt i juli. Jeg kan virkelig godt lide varme, altså sådan rigtig varme, så meget at jeg med fuld overbevisning ikke behøver at lave noget seriøst. Det er også nødvendigt for min eksistens at der er varmt mindst en gang om året.
Så ved jeg godt at man kunne påpege det faktum at vi har lejet sommerhus i sverige og ikke et sted med varme garanti. Det er jeg klar over, men vi syntes det ville være sjovt at prøve noget andet. Jeg glæder mig altså rigtig meget, bare familien og mig, stilhed, afslapning og så rundt i skoven med drengene… det bliver fedt! også i regnvejr hvis det er.

Skulle vi være helt våde så kan man altid lave te og boller, sådan nogle helt oldschool boller, med masser af smør og hvedmel. Det må man altså godt, hvis det skal være rosinboller så skal det være rosinboller, uden hvedeklid og spelt. Nu er der nok nogle der vil sige hvad med sundheden og samvittigheden, til det vil jeg sige at min samvittighed ville havde det dårligere hvis jeg prøver at lave om på noget der er så perfekt.

Bare sådan for en god ordens skyld så er opskriften til bollerne fra Meyers bagebog.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s