Avisen.

Morgenmad

Det er søndag morgen og jeg har sovet længe. Det er ikke så tit det sker, men vi er alene hjemme i dag. Drengene er sendt på overnatning. Min søde kone har lavet morgenmad og hentet avisen. Sådan en rigtig avis lavet af papir med tryksværte så man bliver lidt sort på fingrene. Jeg elsker det…. der findes ikke meget som slår en stille søndag morgen med sorte avisfingre. Det er svært at sige hvad det er som tiltaler mig ved papiret, det er jo ikke svært at finde de samme nyheder på computeren. Men papir er bare bedre, det er ligesom med bøger, der opstår en nærhed i det man læser. Lyden og duften af en avis eller bog giver sådan en indre ro, hvor tiden bevæger sig lidt langsommere end den gør i hverdagen. En langsommelighed jeg ikke har så nemt ved at finde så tit i en børnefamilie……. indrømmet det er noget jeg kan savne! For at sætte tiden helt i stå vil jeg anbefale at du hører Stan Getz med The Girl from Ipanema, så bliver det ikke mere Søndag end det!!!

Sammen med avisen serverede Julie, yoghurt med ristede græskarkerner og sesamfrø samt honningristede mandler og hindbær på toppen og måske, næsten vigtigst af alt, en dejlig stor kop velsmagende morgenkaffe!!! God søndag!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s