Kantareller

IMG_0085

Jeg har aldrig været så god til at finde ting i naturen man kan spise…. det er nok manglende tålmodighed. Jeg har svært ved at sidde i skovbunden og plukke små bær og skovsyre uden at utålmodigheden melder sig…. Men Søndag var vores første dag i den svenske skov og min ældste søn elsker naturen, så det var afsted ud i skoven. Efter at have gået cirka to minutter går det op for os at der er skovjordbær og rigtige blåbær langs hele den lille grus sti vi går på. Så det er ned på alle fire og plukke som gale….

IMG_0079

Men så sker det…. kantareller….ikke mange men der er nok til noget at spise…. Nu er det min utålmodighed forsvinder og jeg ser lyset, min hjerne ræser rundt , hvad kan vi lave med denne håndfuld svampe.

IMG_0096

Så er det, at jeg tænker at vi skal jo lave snobrød senere, det er da det de skal bruges til. Kantareller stegt med løg og hvidløg, kogt ind med lidt fløde, salt og peber….det er det hele! Det bliver ikke meget bedre i min verden. Så skal det bare ind i et flækket snobrød med skovbær og skovsyre for at give det hele lidt friskhed………..

IMG_0119

IMG_0110

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s