Larmende stilhed

IMG_0022

Vi bor på Østerbro i københavn og er meget glade for det. Der er altid noget at lave og vi har hele fælledparken som vores have, som vi dog skal dele med en hel del andre mennesker vi ikke kender. Når man nu bor i en storby vender man sig til larmen og tænker ikke rigtig over det hele tiden, men jeg vil da godt indrømme at det er et emne der har været oppe og vende lidt ofte her på det sidste.

IMG_0023

Men det var ikke derfor vi valgte at leje et sommerhus i en skov i Sverige, vi syntes bare vi ville gøre noget vi ikke havde prøvet før. Vi var lidt sent ude så der var ikke så meget at vælge imellem, så vi valgte det vi syntes der så bedst ud og tænkte at det nok skulle gå…. Og det går over alt forventning, københavnerfamilien er landet midt i den sydsvenske skov.

IMG_0126

Her er så stille at det larmer, jeg ved godt det er lidt kliché men den er god nok, det ramte os som en mur da vi stod ud af bilen, nu skal det nævnes at mine børn ikke har den store glæde ved at køre i bil og katten havde kastet op to gange på vej herop, så der skulle nok ikke så meget til. Men nu har vi været her en to uges tid og det slår mig stadigvæk.

IMG_0048

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s