Så er det igang igen….

Mini skovbærtærte

Det er sidste dag i min ferie. Det er altid lidt trist når man, når dertil. I morgen er det tidligt op og igang med tidstyraniet. Tanken om at skulle igang er næsten frygtindgydende for mig. Jeg elsker ikke at have travlt, selvom min kone mener at jeg er virkelig dårlig til at slappe af. Jeg skal altid lige planlægge hvad der skal ske og hvornår vi skal køre, for at nå det, til den tid som jeg mener er den bedste tid at gøre tingene på. Det er nok mit kokke hjerte der bestemmer, mere end jeg selv vil indrømme, men jeg øver mig virkelig. Sommerhuset i Sverige var en meget god øvelse i at slappe af, ingen internet, ingen mennesker og ingen larm, bare familien, masser af skovbær og en masse bøger, det var helt fantastiskt….
Nu har jeg en måned tilbage på arbejde, for så begynder jeg på noget helt nyt. Jeg er nemlig kommet ind på Ernæring og sundhedsuddannelsen….. jeg glæder mig helt vildt…

For at fejre det og minderne fra ferien, er der lige en lille kage fra skoven i Sverige. Tærte med skovbær og creme fraiche. Smør nogle små forme med smør, tryk tærte dej i formen enten hjemmelavet eller købt hvis det skal gå stærkt. Vend bærene med sukker og vanilje og kom det i tærterne. De bages ved 180 grader cirka 15-20 min. Når de er færdige skal de køle lidt af. De pyntes af med cremefraiche på toppen og lidt friske bær.

Velbekomme.

 

IMG_0138-2

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s