Pizza og marsvin

I lang tid har jeg gerne villet til Orø. Det er nok tanken om at man måske gerne ville bo på landet, men alligevel ikke for langt væk fra storbyen, der pirrer min nysgerrighed. Igår kom vi endelig afsted. En perfekt sommerdag med 25 grader og ikke en sky hele dagen. Klokken 9.30 var vi ved Holbæk havn og ventede på færgen. Det føles altid som et ekstra eventyr når man skal ud og sejle for at nå frem. Jeg har aldrig været ude og sejle på Isefjorden før, det må jeg sige er et smukt sted i solen.

sejl på isefjord

Der var ikke de store ting planlagt i løbet af dagen. Så det blev til Picnic og strandtur…. Da sulten satte ind igen til aften, bestemte vi os for at køre til Gaardstronomi. Det er en lille pizza restaurant Julie havde læst om i et blad en gang, og jeg må sige at hvis du ikke er til sommer idyl, picnic og strandture på Orø, så er turen stadigvæk det hele værd med en pizza på Gaardstronomi.

gaardstromoni

Det er et simpelt koncept. Der er fire pizzaer at vælge imellem, en dessert og så drikkevarer og det er det. Pizzaerne er nok nogle af de bedste pizzaer jeg nogensinde har fået. Om det var det faktum af at jeg sad på Orø i solen på en gårdsplads og spiste mad lavet med sjæl, ved jeg ikke men gode var de. Det er ikke til at komme udenom.

gaardstromoni

gaardstromoni4

Båden sejlede hjemad klokken halv syv og for at slutte en perfekt sommerdag af, hoppede der såmænd lige et par marsvin op langs færgen. Det kunne ikke gøres bedre end det. Tag en tur til Orø, det er hele turen værd, med eller uden Marsvin.

gaardstromoni

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s