Urinstinkt i Nordhavn

IMG_0134

Det er søndag morgen og jeg har lovet Wilmer at vi skal ud og fiske. Det lyder som om, det er noget jeg ofte gør….det er det ikke! Faktisk har jeg været ude og fiske for første gang for en måned siden. Wilmer har selv købt sin fiskestang i sommers, derfor syntes jeg, at man må støtte op om det. Jeg kan jo kun sige, at jeg bliver glad når drengen vil ud og få noget luft. Vi stod klar i Nordhavn klokken halv ni i morges.
Der er noget terapeutisk ved at fiske, stilheden en søndag morgen er ret fantastisk, selvom det er midt i byen. Jeg holder virkelig af stilhed, det er nok en arbejdesskade fra 10 år i travle køkkener, for der er aldrig stille…… det kan drive en til vandvid.
Som vi nu stod der og satte tykke børsteorme på krogen, smed i, vente…..flere orme, mere venten…. Var der pludselig bid, vild panik hos faren der var sikker på at NU skulle der udkæmpes en styrkeprøve om livet….. der blev hevet og kæmpet… op kom så verdens nok mindste torsk….. puha…
Jo den blev sat fri igen. Så var det igang igen, med orme og vente, men der gik ikke lang tid. Så fik Wilmer bid, rigtigt bid… En stor og fin skrubbe, far var stolt…..

IMG_1564

Så var det hjem og lave frokost og er der andre muligheder end panering, rugbrød, citron og remoulade.
Det med at fiske er begyndt at vokse på mig, det vil jeg godt indrømme. Måske er det muligheden for at mærke sit urinstinkt i Nordhavn en Søndag morgen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s