Hvis man er helt stille……

IMG_0039

Hvis man er helt stille….. så kan man godt høre at det kommer buldrende. Det har også sneet idag…. Ja, julen er ved at være kommet igennem de første par gear og speederen skal til at trykkes i bund. Herhjemme er det mig der holder på bremsen, og det er ikke fordi jeg har nogle problemer med julen. Problemet er at hvis jeg giver slip, så når jeg ikke længere end til den anden advent, før jeg vælter om med en overdosis på gran, julehjerter og småkager. Det er sket før… og så er det svært at holde dampen oppe helt frem til den firetyvende.
Så i et forsøg på at ikke at holde jul før tid, har jeg lavet jule-neutrale cookie’s idag, da det ellers var endt i pebernødder og brunkager.
Om det hjælper ved jeg ikke, for den mindste herhjemme har haft nissehue på den sidste uges tid og der bliver kun spillet julemusik i stuen…….Jeg kæmper virkelig

IMG_0027

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s