Kaffe

Kaffekop

Jeg holder virkelig meget af kaffe og får alt for mange kopper hver dag. I dag var heller ikke en undtagelse, formiddagen endte på den lokale kaffebar. Kaffebaren serverer  en okay kop kaffe, men det slog mig hvor mange mennesker der ikke nyder deres kaffe. Jeg er ikke tilhænger af at drikke min kaffe mens jeg går, nydelsen forsvinder, det bliver bare noget der skal ned i halsen af en eller anden årsag. En årsag jeg ikke har forstået. Det er ikke fordi, jeg ikke tager min kaffe med mig, men jeg drikker den sjældent mellem punkt a og b. Kaffen er jo pausen, nydelsen og muligheden for lige at stoppe op en gang imellem.
Det er derfor det slår mig når familien Østerbro vælter ind af døren til kaffebaren og bestiller to store Latte og en Chai Latte (hvad er det egentligt?) til datteren på 12år. Man kan jo lige så godt lære de unge mennesker at det gælder om at springe pausen over og kaste en halv liter varm mælk ned mens man vælter videre ned ad Østerbrogade. Hvorfor ikke sidde og se verden trille forbi i 10 min?…… det er godt for sjælen!
Nu skal jeg ikke være dommer over hvilken type kaffe man vælger at drikke, men jeg vil dog kræve at den smager af kaffe og ikke af varm mælk, det er jo kaffen der smager…….

Og hvis nogen skulle syntes at jeg lyder som en gammel, lettere gnaven mand, så er det fordi jeg fylder 38 i dag……..

Nå, nu er aften kaffen færdig……

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s