Strandarve

test-2

Nu har jeg læst ernærning og sundhed i snart et år og nu det som om jeg bliver stillet mere og mere til ansvar……… Hvordan lever man sundt?, hvad skal jeg spise?, hvad skal jeg gøre hvis jeg vil tabe mig? Det freakier mig altså lidt ud……. For jeg ved det ikke, men jeg har en mening om det. Men meninger er ikke noget folk er så gode til, de vil gerne havde fakta, hvilket giver meget god mening. Det nok lidt nemmere at forholde sig til fakta.

Den overordnede sundhed i mit liv finder jeg ikke i køleskabet eller nede i træningscenteret, men derude i verden, de små magiske steder vi hver især har, der hvor vi finder ro og nærvær. Der hvor vi kan mærke at vi er en del af noget meget større, hvor det ikke er os der er det vigtigste.
Jeg fandt et sådan sted i sidste uge, et sted hvor man lige stopper op og tænker en ekstra tanke. Et sted hvor naturen tilbyder noget andet, end hvad Netto lige har på menuen i denne uge.
Strandarve voksede på dette magiske sted, nu det ikke Strandarven i sig selv der gør det magisk, men tanken om at naturen selv laver denne magi, lige midt på en strand i solen.

Kartoffelsalat

Strandarve er en lille succulent der smager af saltet agurk, som kan bruges til mange ting, som som fisk, lam og salater. Jeg brugte dem i kartoffelsalten helt rå, det giver lige det hele et skud sommer og sol.

IMG_1766

Så er der alt det med den daglig sundhed og mad vi kan komme tilbage til en anden gang, der er jeg også begyndt at have nogle meninger…..

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s