Pink

Det er mærkeligt at noget mad er feminint og noget er maskulint. Det er vel bare noget man tillægger visse typer fødevarer. Det er ikke fordi, det begrænser mig i, hvad jeg spiser, men jeg ved fra mine mange år som kok, at der er ting folk vælger fra af disse årsager. Jeg forstår egentlig godt tanken. Chancen for at du finder mig i byen med en Cosmopolitan er relativt lille. Cosmopolitan smager godt, men jeg har virkelig svært ved at tage mig selv seriøst med at sidde og drikke en lyserød cocktail sammen med min kone.
Vi er i dag endt op med en meget pink frokost, det ville være fedt hvis jeg kunne sige at det var helt gennemtænkt…..men det var det ikke.
Det smager stadigvæk fortrinligt selv om det er pink og så bliver man glad i låget når noget bliver meget intenst i farven….

Ørred Rørt Ørrred med mandler, purløg, radiser og syltede rødløg.

200g bagt ørred eller laks

10g Hakket dild

10g Hakket Purløg

1 spsk Hakket kapers

Skal og Saften fra en halv citron

En halv chili uden kerner, også fint hakket

1 spsk mayo (det skal altså være rigtig mayo ikke det fra tube)

1 spsk creme fraiche

40g ristede mandler hakkede

Vend det hele sammen med en gaffel, så laksen bliver findelt.

Det pyntes af med radiser og hvis du skulle have syltede rødløg på lager, så er det på med dem. Der skal på ingen måde opstå tvivl om, at det måske kunne være en meget feminin mad du har kastet dig over.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s