Mand

fitness

Der er noget jeg længe har gået og tænkt over…. Hvor finder man gode råd til sundhed hvis man er mand. Det er svært at finde, eller hvis man har et ønske om at læse blogs om vægtløftning og ironman løb så det ikke så svært at finde råd og vejledning. Men det er ikke alle der har et udpræget ønske om at bruge alt deres fritid på at træne.
Nu skal det nok nævnes at jeg selv træner ca. tre gange om ugen og spiser relativt sundt…. Jo der er plads til forbedring, men det er også det jeg tænker på, det er svært at finde god og solid vejledning for en familiefar som mig i slut 30’erne. Hvad skal man spise, hvad og hvor meget skal man træne.
Der findes et hav af blade og hjemmesider hvor man som kvinde kan finde råd og vejledning til lige præcis det man tror på. Er det fordi den almindelige mand ikke har noget ønske om at leve sundere, få en flottere krop på 10 uger etc. Er det fordi det ikke er maskulint nok “bare” at være sund og rask, er det federe at kunne sige at man har løbet marathon og løftet vægte samtidigt, end jeg har været til fitness og spist kål til aftensmad.
Nu kan man jo sige at jeg jo selv læser Ernæring og sundhed, så jeg burde være rustet til at tage kvalificerede valg…….. på det punkt har jeg nok en fordel men det er det samme udgangspunkt hver gang. Det er svært at finde ny viden som er direkte omsætteligt til en almindelig hverdag.
Det er noget jeg skal kigge nærmere på …………

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s